søndag 19. juli 2015

Sommerferie og mensen

Så kom mensen denne måneden også. Selv om jeg ikke forventet så mye annet, kom det likevel som en stor skuffelse denne måneden også! Jeg har vel et lite håp innerst inne, om at det vi har ønsket oss så lenge bare plutselig skal ha skjedd - helt av seg selv! Det gjorde det ikke denne måneden.
Nå har jeg to uker igjen av ferien. Kommende uka blir vi bare hjemme på Sørlandet, men reiser på rundtur i Tyskland/Danmark om en uke. Vi reiser med Color Magic ned til Tyskland, og kommer til Kristiansand med Superspeed 1 på hjemvei. Vi gleder oss til det!

Vi har nettopp bestilt helt ny Toyota RAV 4 Executive, men uheldigvis kom den ikke til vi skulle av sted på tur. På en måte er det helt greit også, for da har vi noe å glede oss til når ferien er over også! Håper at det er bilen vi skal bruke på vei hjem fra sykehuset - når vi har fått vår baby, for vi skal få en baby som er vår! Jeg har ikke gitt opp enda!
2 kommentarer:

  1. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min:-) Kjenner jeg blir lei meg på deres vegne, det er så utrolig tøft å gå igjennom det dere gjøre nå. Håper dere slipper å vente like lenge på ønskebarnet deres, som vi har gjort - nå er jo ikke vårt her enda, men det er iallfall gode sjangser for at det endelig er vår tur. Ønsker dere masse lykke til på veien, og prøv å nyte tiden dere har sammen - selv om livet er satt på vent.. Ikke lett, men viktig! Fortsatt god ferie:-) Klem.

    SvarSlett
  2. Takk for gode ord. Gir jo håp når man hører om "IVF-foreldre" som lykke også. Synes vi hører så alt for mange historier som ikke ender bra også. Håper at det snart blir vår tur - på den ene eller andre måten. Vi prøver å kose oss, jeg har blant annet kjøpt tre nye bukser i dag. Feirer at jeg har gått ned to buksestørrelser på ett år! :-) Så får vi prøve å ikke la oss friste til så mye utskeielser på tur neste uke. En fortsatt god ferie til dere også, og til lille venn i magen! *klem* :-)

    SvarSlett