tirsdag 4. august 2015

Ferien over og sommeren på hell!

I går begynte jeg på jobb etter fire ukers ferie. Det har vært deilig med fri så lenge, men nå blir det en stund til neste gang. Jeg har påtatt meg masse ekstra jobb denne høsten, i forbindelse med et prosjekt vi holder på med på arbeid. Håper jeg opparbeider meg så mye avspasering at jeg kan ta fri hele jul og kanskje en ukes høstferie også.

Ja, nå begynner snart høsten... I går gikk det opp for meg at fertilitetsklinikken i Porsgrunn åpnet etter sommerferien, så da følger mobilen meg enn hvor jeg går 24/7 fram til jeg hører noe. Kjøpte meg iPhone 6 i sommer og gikk over til One Call Folkepakka, så da burde jeg være godt dekket på mobilfronten framover.

Vi har stort sett tatt livet med ro i sommer. Har ikke hatt så mange prosjekter i hus, og har kost oss med gode serier i regnværet og fine turer i godværet. Bading har det blitt lite av. Vi badet faktisk ikke før på Color Magic. Vi hadde en flott sommertur til Tyskland og Danmark. På vei østover, foreslo mannen at vi kunne kjøre innom Porsgrunn for å se hvordan det så ut der. Vi kjørte ikke opp til sykehuset, men tok oss en svingom i sentrum. Fin by!
Vi stoppet for å spise på Marcherestauranten som går over veien ved Holmestrand. Det var rart å sitte rett over hovedveien å spise middag, men det var godt etter en lang kjøretur og køkjøring gjennom halve Telemark.

Vi hadde en overnatting i Drammen, og fikk mulighet til å besøke mannens bestemor som er på gamlehjemmet rett ved Oslo. Hun har blitt dårligere i det siste, og vi ville gjerne se henne. Jeg kjenner henne ikke så godt, siden jeg ikke har truffet henne så mange ganger. Det er ikke så ofte vi er i Oslo, og det har vært lite hun har besøkt familien på Sørlandet de siste årene. Hun er faktisk adoptert som spedbarn, og vokst opp som enebarn. Min manns onkel har funnet ut at hennes biologiske mor aldri fikk flere barn, og at hun var ganske ung da hun ble gravid med en predikant som hadde bodd hos familien en periode. Det er mange historier å få høre! Det er godt at hun fikk et bra liv hos noen som sikkert sårt ønsket seg et barn i livene sine. Det fantes jo ikke noe form fertilitetshjelp på 1920-tallet.

Color Magic var en fin båt. Mannen min var helt frelst. Vi koset oss med vin på soldekket, buffetlunsj, shopping på handlegata, casino, badeland, spa, og treretters med vinpakke på Oceanic a la carte. Dagen gikk fort, og da var det deilig å ha en stor lugar med dobbelseng og sjøutsikt.
Neste morgen kjørte vi i land i Kiel, og hadde en lang handletur i Flensburg. Vi hadde en overnatting i Aarhus, og kjørte videre opp til Aalborg neste dag. Vi koset oss på restauranter, så på severdigheter og handlet litt til. Bildene under er fra Friendsrestauranten i Aalborg sentrum, og fra "De syngende trær" også det i Aalborg.
 


Vi hadde bestilt en fin suite på et sentrumsnært hotell i Aalborg den siste natten, og det var deilig å ha romantisk kveld på en annen måte enn vi har når vi er hjemme! På turen fant mannen noen danske fertiltetstabletter, så de har han allerede begynt å ta ;-)
Vi tok Superspeed 1 hjem til Sørlandet, og da vi kom hjem var den nye bilen klar til henting. Vi hentet den dagen etter. Den er bare så fin!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar