tirsdag 7. april 2015

Fridager er gode å ha!

Det har vært en deilig påske. Har "koblet helt av" :-) Har sett den nye nevøen min to ganger i løpet av påskeuka. Det å se han kikke forundret på meg, og sitte med han i fanget, gjør at jeg bare får enda mer lyst på barn. Jeg var redd jeg skulle reagere med sorg og tårer, men har bare følt meg glad for å være i nærheten av et lite barn. Hvem vet, kanskje vi aldri får barn selv, så da må man nyte hvert sekund man får med slike små om de ikke er ens egne.

Jeg har grudd meg fryktelig hvis jeg må gå gjennom en lapraskopi, men da vi besøkte storesøster på barselavdelingen gikk vi forbi gynekologisk og operasjonsfløyen. Tanken slo meg at det er der jeg må hvis jeg skal gjennom det, men kjente at det ikke skremte meg like mye som tidligere. Tror jeg er villig til å gjøre hva som helst akkurat nå. Neste uke er gynekologen tilbake fra ferie, så da får vi nok et svar på hvordan det har gått med prøven som mannen tok i mars.

Ellers har jeg strikket søte små sko og luer i det siste til ny nevø. Nå har jeg også begitt meg ut på selbuvotter til liten gutt. Legger ut bilde og mønster når jeg er ferdig med de. Tenker å lage lue også, men finner ikke mønster. Kjøpte en sparkedress fra "Lillelam" i gave, og fant også en søt liten kaninrangle. Anbefaler en tur innom denne nettbutikken. De har et lite lokalt utsalg på Sørlandet, men de selger mye via nettbutikken.


2 kommentarer:

  1. Vil bare ønske dere masse lykke til på veien mot ønskebarnet. Det kan være en utrolig tung og kronglete vei.

    SvarSlett
  2. Takk for det. Håper at det skal få en lykkelig slutt en gang! :-)

    SvarSlett